Όλα τα Προίόντα μας Συνοδεύονται απο τις Εγγυήσεις των Κατασκευαστών τους.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προιόντων υπάρχουν πληροφορίες για την εγγύηση που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής ή εγγύηση που παρέχει η εταιρεία μας , καθώς και την χρονική ισχύ της.

Για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή δυσλειτουργίας , είναι αναγκαία η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς είτε στη Fazecon είτε στον κατασκευαστή όπου καλύπτει απευθείας ο ίδιος το είδος.

Εάν ωστόσο δεν έχει καλυφθεί κάποια σχετική σας απορία με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να μας αποστείλετε email σας στο sales@fazecon.gr ή να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα.

Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Συσκευής FAZECON

Εγγύηση PC : 1 Έτος                 /                            Εγγύηση Οθόνης: 6 Μήνες

Εγγύηση Laptop  : 1 Έτος

Εγγύηση Μπαταρίας Laptop (Ελάχιστη Λειτουργία 20 λεπτά – Τροφοδοτικού : 3 Μήνες)

Εγγύηση Εκτυπωτή:  6 Μήνες *  

*Τα  Αναλώσιμα των εκτυπωτών δεν καλύπτονται από την εγγύηση ( Toner, Drum & Roller )

Εγγύηση Νέων Θερμικών Εκτυπωτών: 2 Έτη Εγγύηση ανταλλακτικών (Δε Περιλαμβάνεται Εργασία)

 Εγγύηση Ταμειακών Μηχανών: 2 Έτη εγγύηση ανταλλακτικών (Δε Περιλαμβάνεται Εργασία)

Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή ή του Laptop.

→ Σε περίπτωση βλάβης/φθοράς της μπαταρίας ή του τροφοδοτικού γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού τμήματος και όχι ολόκληρου του φορητού υπολογιστή.

→ Σε περίπτωση βλάβης/φθοράς της μνήμης, του σκληρού δίσκου ή του πληκτρολογίου γίνεται αντικατάσταση του ελαττωματικού τμήματος και όχι ολόκληρου του φορητού υπολογιστή.

→ Η αντικατάσταση φορητού  υπολογιστή μπορεί να γίνει μόνο μια φορά στη διάρκεια της  εγγύησης κατά το πρώτο έτος και εφόσον το κρίνει η Fazecon απαραίτητο. Αν παρουσιαστεί βλάβη και στον υπολογιστή αντικατάστασης τότε θα γίνει επισκευή και όχι αντικατάσταση.(Για την αντικατάσταση Laptop ή PC μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε μηχάνημα αντίστοιχων χαρακτηριστικών και αξίας εντός 45 Ημερών)

→ Η βλάβη δεν θα πρέπει να προέρχεται από κακή χρήση, προβλήματα υπέρτασης ρεύματος ,υπερθέρμανσης από κακή θέση…

Στη Περίπτωση που αναλάβει η Fazecon** την αποστολή σε Προμηθευτή για τη κάλυψη της Εγγύησης εσείς πληρώνετε τα έξοδα αποστολής και τον Έλεγχο του Μηχανήματος που ανέρχεται σε 20€ +ΦΠΑ.

**Για τη Παραλαβή και Παράδοση στο Χώρο σας Χρεώνεστε 15€ + ΦΠΑ.

Κόστος Παράτασης Εγγύησης 1 Έτους 50€+ΦΠΑ/ Συσκευή με άμεση αντικατάσταση σε οποιοδήποτε Refurbished Μηχάνημα.